Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Pastasalat med scampi og kamskjell




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
200grrensede scampi (ca)
200grrensede kamskjell (ca)
2feddhvitløk
1tsrevet sitronskall
2ssolivenolje
grovmalt pepper
Ca 1,5stkrøde paprika litt olje
200grpasta , skjell eller skruer
1dashsalt
sukkererter
fast salat, for eksempel romanosalat

Rømmemajones med sitronsmak

1dlrømme
1dlmajones
1,5sssitronsaft
1ssfinhakket dill
eller persille


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Bløtdyr
Egg
Gluten
Melk
Skalldyr
Spor-av-egg
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Pastasalat med scampi og kamskjell med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier231,15579,61Kcal
Protein11,1027,83gram
Karbohydrat15,2238,16gram
Kostfiber1,243,11gram
Fett13,7134,38gram
Mettet fett3,047,62gram
Salt0,501,25gram
Pris på oppskriftenKr 10,44Kr 26,18Kroner
Hele oppskriften veier1 003 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens scampi, snitt langs ryggraden og trekk ut den sorte strengen.
Legg scampi og kamskjell i en bolle. Tilsett finhakket hvitløk, revet sitronskall (kun det gule), olivenolje og grovmalt pepper, bland sammen og dekk bollen med plast. La scampi og kamskjell marinere et par timer i værelsetemperatur (men ikke i solen). Lengre tid, sett i kjøleskapet.

Pensle paprika med litt olje og legg på et stekebrett. Stek i varm stekeovn ved 250 grader C til paprika er blitt sort/brent på alle kanter. Legg i en frysepose eller i en bolle og dekk med plast og la ligge i 10–15 min. Fjern skinn, frø og hinner og finhakk paprikakjøttet.

Kok pasta etter anvisning på pakken og hell av kokevannet. Kok sukkererter i lettsaltet vann i ca 2 min, avkjøl dem rask i iskaldt vann, slik at de blir sprøe.

Del dem ev. i to.
Dryss litt salt på scampi og kamskjell og grill/stek dem i 1 1/2–2 min på hver side.

Bland sammen alle ingrediensene til rømmemajones.
Skyll av salaten og del den i litt mindre biter og legg den på et serveringsfat. Legg over pasta, scampi, kamskjell, sukkererter og paprika. Hell litt av dressingen over og server resten av dressingen ved siden av. Pynt med sitron eller lime og server med godt brød.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 22787)
Kategori: Salat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Salat med kamskjell.Salat med kamskjell.
Denne retten har 106,78 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,65 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,78 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,38.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rå marinerte kamskjell med urtesalat.Rå marinerte kamskjell med urtesalat.
Denne retten har 276,04 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,1 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 27,42 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,43.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kamskjellsalat med erter.Kamskjellsalat med erter.
Denne retten har 88,92 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,27 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,36 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,42.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.