Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Pastasaus 2




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkpastinakk
1stkgulrot
1stkgul løk
Ca 1,5ssolivenolje
1krmkarri
1dlcrème fraiche
1dlmat- eller kremfløte
1dlerter
1dashsalt
1dashsvart pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Pastasaus 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier153,23422,49Kcal
Protein2,186,01gram
Karbohydrat6,3017,37gram
Kostfiber2,105,79gram
Fett12,7935,27gram
Mettet fett6,3817,59gram
Salt0,220,60gram
Pris på oppskriftenKr 4,72Kr 13,01Kroner
Hele oppskriften veier551 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skrell og skjær pastinakk og gulrot i staver på størrelse med fyrstikker. Skrell og grovhakk løken. Varm oljen i en traktørpanne eller kjele. Tilsett karri, gulrot, pastinakk og løk. Stek langsomt på svak varme til alt er nesten mykt.

Tilsett crème fraiche, fløte og erter. Smak til med salt og pepper. La det koke forsiktig uten lokk til sausen er en anelse kremaktig. Server til nykokt pasta.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 5923)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Saus
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fløtesaus 3.Fløtesaus 3.
Denne retten har 202,73 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,4 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,83 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,43.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Brun saus til vilt, kalv og lam.Brun saus til vilt, kalv og lam.
Denne retten har 209,17 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,34 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,25 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,45.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sennepsaus 6.Sennepsaus 6.
Denne retten har 318,58 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 16,03 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 27,38 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,04.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også John Olav`s fiskesaus.John Olav`s fiskesaus.
Denne retten har 347,92 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,71 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 35,96 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,95.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Brunost- og appelsinsaus.Brunost- og appelsinsaus.
Denne retten har 345,1 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 17,7 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 27,98 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,76.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fløtesaus til kalkun.Fløtesaus til kalkun.
Denne retten har 94,03 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,19 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,53 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,67.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.