Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Pastaskjell med spinat og ricotta




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
350grstore pastaskjell
4,5dlpassata eller tomatmasse
275grspinat, frossen, opptint og hakket
50grsmuldret loff uten skorpe
1,2dlmelk
4ssolivenolje
225grricottaost
revet muskat
1feddhvitløk, presset
0,5tssvart olivenpasta
25grparmesan, nyrevet
2sspinjekjerner
1dashsalt
1dashnymalt svart pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Spor-av-egg
Spor-av-melk
Spor-av-nøtter
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Pastaskjell med spinat og ricotta med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier159,45622,03Kcal
Protein6,0123,45gram
Karbohydrat19,2074,90gram
Kostfiber1,726,71gram
Fett6,1323,91gram
Mettet fett1,897,37gram
Salt0,190,73gram
Pris på oppskriftenKr 7,37Kr 28,75Kroner
Hele oppskriften veier1 560 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok opp vann og salt i en stor kjele. Legg i pastaskjellene og kok dem i ca 12 minutter eller til de er ferdig. Skyll skjellene under kaldt vann, la dem renne av og sett til side.

Ha tomatmassen i en sil over en bolle og passér den så den tykner. Ha spinaten i en annen sil og trykk ut eventuell overskytende væske med skje.

Ha loffsmuler, melk og 3 ss av oljen i en matmølle og bland godt. Tilsett spinat og ricotta og smak til med salt, pepper og muskatnøtt.

Bland tomatmassen med hvitløk, resten av olivenoljen og olivenpasta, hvis du bruker det. Fordel sausen jevnt i bunnen av en ildfast form. Ha spinatblandingen i en sprøytepose med stort munnstykke eller skje og fyll pastaskjellene. Anrett skjellene oppå sausen.

Sett formen i ovn ved 190 C i ca 10 minutter. Dryss parmesanost og pinjekjerner over og sett så formen under grillen til osten er brun.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6005)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Diett/allergi: Vegetarmat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Alpen Makaroni.Alpen Makaroni.
Denne retten har 175,68 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,56 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,56 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,38.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ovnsbakt spaghetti.Ovnsbakt spaghetti.
Denne retten har 159,96 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,55 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,37 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,14.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Barnevennlig pølsegrateng.Barnevennlig pølsegrateng.
Denne retten har 149,71 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,1 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,35 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,41.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pennette Gratinato, Pastagrateng med Pennette Rigate.Pennette Gratinato, Pastagrateng med Pennette.
Denne retten har 204,57 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 30,85 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,93 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,01.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.