Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Pastasuppe med kyllinglever




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
120grkyllinglever, tines hvis den er frossen
1kvist(er)persille
1kvist(er)merian
1kvist(er)salvie
1stktimiankvist, bladene
1ssolivenolje
1bit(er)smør
4feddhvitløk, knuste
2sshvitvin, tørr
6dlklar kyllingsuppe(2 bokser á 300 g)
250grerter, frosne
50grtørket pasta, for eksempel farfalle
Ca 2,5stkvårløk, skåret i biter på skrå
1dashsalt
1dashnykvernet svart pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Spor-av-egg
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Pastasuppe med kyllinglever med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier92,77273,92Kcal
Protein4,1812,34gram
Karbohydrat5,7316,92gram
Kostfiber2,316,82gram
Fett5,2515,50gram
Mettet fett2,547,50gram
Alkohol0,18 %
Salt0,581,70gram
Pris på oppskriftenKr 5,13Kr 15,15Kroner
Hele oppskriften veier1 181 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Klipp kyllingleveren i småbiter med en saks. Hakk urtene. Varm oljen og smøret i en stekepanne, ha i hvitløk og urter, smak til med salt og pepper og la surre over middels varme i noen minutter. Tilsett leveren, skru platen på fullt og stek under omrøring i noen minutter til leveren skifter farge og blir tørr. Hell over vinen, la det frese til vinen fordamper, ta leveren av varmen og smak til med krydder.

Hell begge boksene med kyllingsuppe i en stor kjele, og tilsett vann etter anvisningen på boksen/pakken. Ha i en ekstra boks med vann, rør i litt salt og pepper og kok opp.

Tilsett de frosne ertene og la det småkoke i ca 5 minutter. Ha i pastaen og la suppen koke opp igjen mens du rører. La det småkoke under stadig omrøring i ca 5 minutter eller etter anvisningen på pakken.

Ha kyllinglever og vårløk i suppen, og varm opp i 2-3 minutter. Smak til med salt og pepper. Serveres rykende varm i oppvarmede skåler.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7271)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Makaronisuppe med karbonadedeig.Makaronisuppe med karbonadedeig.
Denne retten har 79,25 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,55 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,19 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,02.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pennesuppe med pølser.Pennesuppe med pølser.
Denne retten har 140,45 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,97 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,87 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,89.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.