Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Paté




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grstorfekjøtt
400grspekk
200grlever
4stkegg
2dlkremfløte
1dashsalt
1dashpepper
tynne spekkplater til å kle formen

marinade:
3dlrødvin
1dlportvin
4stksjalottløk
4stang(stenger)persillestilker
4kvist(er)timianstilker
4kvist(er)basilikumstilker
1stklaurbærblad


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Paté med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier279,426 047,65503,97Kcal
Protein8,33180,2915,02gram
Karbohydrat1,6936,583,05gram
Kostfiber0,4810,390,87gram
Fett24,83537,4144,78gram
Alkohol2,13 %46,103,84gram
Mettet fett3,6478,786,57gram
Salt0,143,130,26gram
Pris på oppskriftenKr 11,01Kr 238,30Kr 19,86.-
Hele oppskriften veier2 164 totalt2 164 pr porsj180 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 skiver

Rens og tørr lever i et klede. Kutt spekk, kjøtt og lever i grove terninger og ha det i en arbeidsbolle. Tilsett ingrediensene til marinaden og bland alt godt. La det stå natten over.

Mal blandingen i kjøttkvern med fin skive. Bland i salt og egg. Spe med fløte. Smak til med salt og nykvernet hvit pepper.

Fyll massen i form som er kledd med tynne spekkplater. La formen hvile en times tid. Dekk formen med aluminiumsfolie, sett den i vannbad og bak patéen i ovn i ca 1 1/2 time ved 135 C. Sett den i press til neste dag.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8206)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pate
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.