Søk alt
Søk blant mer enn 33.000 oppskrifter!

Pavlova

Oppskriften tar ca 60 min + å lage 60 min + Oppskriften har fått 5,6 poeng. 5,6 poeng (av max 6) i snitt fra 18 lesere
Oppskriften har hatt 55449 lesere! 55449 lesere
Liker du oppskriften og utregningene?
Del oppskriften på disse mediene:
Pavlova har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 320,82 Kcal ......Protein: 3,99 gram ......Fett: 18,81 gram ......Mettet fett: 7,96 gram
Karbohydrater: 33,32 gram ......Kostfiber: 1,11 gram .....Natrium: 36,83 mg .......Pris: 6,13 .- kr

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
4stkeggehviter
1,5kopp(er)sukker
2tseddik, 5%
3dråpe(r)vaniljeessens
1ssmaizena
1kopp(er)valnøtter
1boks(er)kremfløte
2tssukker
1tsvaniljesukker
Ca 14stkjordbær
Ca 2,5stkpasjonsfrukt
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Kakemonsen
Fotograf: Mat.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Kaker
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse
Engelsk versjon

Pavlova.
Pavlova er en klassisk festkake som passer til 17 mai ++ Kaken bør spises samme dag, blir fort bløt i kjøleskapet. Bunnen kan fryses.

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

Pisk eggehviter og sukker sammen i kjøkkenmaskin i ca 10 minutter, tilsett eddik, essens og maizena. Pisk i ytterligere 5 minutter. Rør forsiktig inn valnøttene med en slikkepott.

Tegn opp en sirkel på ca 24 cm i diameter på et bakepapir, snu papiret og fordel røren innenfor sirkelen. Glatt røren til en jevn kake.

Sett stekeoven 180 Grader.
Skru ned til 100 grader når kaken settes inn, stekes 1 time. Skru av varmen og sett en tresleiv i ovnsdøren, la kaken bli helt kald før den taes ut av ovnen.

Pisk krem med sukker og vaniljesukker. Bre utover kaken og legg frukt over.

Spesielle egenskaper
Glutenfri, Uten hvetemel

Kilde:
Magne

NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 320,823 285,26164,3 %
Fett: 18,81192,62 gr275,2 %Fett52,76 %
Protein: 3,9940,86 gr81,7 %Protein4,97 %
Karbo: 33,32341,20 gr113,7 %Karbo41,54 %
Fiber: 1,1111,37 gr37,9 %Fiber0,69 %
Mettet fett: 7,9681,51 gr407,6 %
Salt: 0,090,94 gr18,9 %Alkohol0,02 %
Hele oppskriften veier 1024,02 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.6,13 .-
Pris 1 porsjonerKr. 62,77 .-Se din tallerken
Pris pr stykkerKr 5,23.-Vis fullt næringsinnhold



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Skogsbærkake 2 hos oss.Les mer om 17. mai-kaken 2 hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:1341



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen