Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Pavlova

Oppskriften har fått 5,6 poeng. 5,6 poeng (av max 6) i snitt fra 18 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 6,13 Kcal: 320,79 Fett: 18,81 gr Protein: 3,99 gr Karbo: 33,33 gr
Mettet fett: 7,96 gr Kostfiber: 1,11 gr Salt av natrium: 0,09 gr
Oppskriften har hatt 53573 lesere! 53573 lesere

Ingredienser

Porsjoner
4stkeggehviter
1,5kopp(er)sukker
2tseddik, 5%
3dråpe(r)vaniljeessensIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1ssmaizena
1kopp(er)valnøtter
1boks(er)kremfløte
2tssukker
1tsvaniljesukker
Ca 14stkjordbær
Ca 2,5stkpasjonsfrukt
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater41,55 prosent
Protein4,97 prosent
Fett52,77 prosent
Kostfiber0,69 prosent

Totalpris for 1 porsjoner

Kr 62,75

Pris pr stykker

Kr 5,23
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Fotograf: Mat.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Kaker
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse
Engelsk versjon




Pavlova.

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

Dette er en klassikar som godt kan gå under navnet "Grethe Roede eats your heart out" Kaken bør spises samme dag, blir fort bløt i kjøleskapet. Bunnen kan fryses.

Slik gjør du
Pisk eggehviter og sukker sammen i kjøkkenmaskin i ca 10 minutter, tilsett eddik, essens og maizena. Pisk i ytterligere 5 minutter. Rør forsiktig inn valnøttene med en slikkepott.

Tegn opp en sirkel på ca 24 cm i diameter på et bakepapir, snu papiret og fordel røren innenfor sirkelen. Glatt røren til en jevn kake.

Sett stekeoven 180 Grader.
Skru ned til 100 grader når kaken settes inn, stekes 1 time. Skru av varmen og sett en tresleiv i ovnsdøren, la kaken bli helt kald før den taes ut av ovnen.

Pisk krem med sukker og vaniljesukker. Bre utover kaken og legg frukt over.

Spesielle egenskaper
Glutenfri, Uten hvetemel

Kilde:
Magne




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Mini bløtkake hos oss.Les mer om Sjokoladepavlova med friske bær hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:1341



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen