Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Peach Cream Pie




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3dlhvetemel
1dlfin, sammalt hvete
0,5tssalt
3sssukker
125grsmør

fyll:

1stor bokshermetiske ferskner, 825 g.
2sssukker
2tskanel
4dlkremfløte
4stkeggeplommer
0,5dlskåldete mandler


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Peach Cream Pie med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier241,964 321,41720,23Kcal
Protein3,3159,129,85gram
Karbohydrat19,42346,8457,81gram
Kostfiber1,5427,504,58gram
Fett16,44293,6248,94gram
Mettet fett9,66172,5328,75gram
Salt0,325,680,95gram
Pris på oppskriftenKr 3,61Kr 64,47Kr 10,75.-
Hele oppskriften veier1 786 totalt1 786 pr porsj298 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 6 stykker pai



Bland mel, salt, sukker og smør til en kornet deig med en gaffel eller en hurtigmikser.

Legg deigen i en paiform med høy kant, ca 25 cm i diamater. Trykk deigen ned og godt oppover kantene.

Stek paien ved 225 C i 8 minutter.

La ferskenhalvdelene renne av seg på litt papir. Legg dem med den runde siden opp på paien. Strø på sukker og kanel.

Visp fløten til krem, tilsett eggeplommene og hell røren over fersknene. Strø mandler på toppen.

Stek paien ved 225 C i 25-30 minutter.

Serveres med pisket krem eller vaniljeis.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12499)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Dessertpai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Ferskenpai 2.Ferskenpai 2.
Denne retten har 249,78 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 23,15 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,68 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,16.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ferskenterte med mandelkrem.Ferskenterte med mandelkrem.
Denne retten har 261,58 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 28,84 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,32 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,27.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.