Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Peach Melba



Peach Melba oppskrift.
Fotograf: Matoppskrift.no
Enklere blir det nesten ikke. Og fantastisk godt. Her kan en jo variere med andre frukter, bær og iskrem. Og ristede mandler får en skikkelig god smak

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stkhermetiserte fersken, 8 halve
0,5literfriske jordbær eller bringebær
2ssmelis
Ca 0,5ssvann
4kule(r)vaniljeis
1ssristet mandelspon


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk
Nøtter
Spor-av-gluten
Spor-av-nøtter
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Peach Melba med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier82,36223,94Kcal
Protein1,233,34gram
Karbohydrat13,1835,84gram
Kostfiber1,022,77gram
Fett2,526,85gram
Mettet fett1,293,51gram
Salt0,040,10gram
Pris på oppskriftenKr 3,35Kr 9,11Kroner
Hele oppskriften veier1 088 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

La de halve fersknene renne godt av. Skyll og rens bærene. La dem tine litt hvis de er dypfryst.

Kjør bærene til en puré i en kjøkkenmaskin. Tilsett melis og vann til pureen har en passe tykk konsistens.

Ha mandlene i en tørr stekepanne og rist dem. Vær forsiktig så de ikke blir brent.

Legg de halve fersknene på asjetter eller i dessertglass. Legg en skje med is ved siden av de halve fersknene.

Hell bærpureen over fersknene og isen og pynt med ristet mandel.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8541)
Tilberedningstid: 10 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Dessert
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Ferskenpai 2.Ferskenpai 2.
Denne retten har 249,78 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 23,15 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,68 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,16.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Marsipangratinerte ferskener.Marsipangratinerte ferskener.
Denne retten har 269,93 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 25,39 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,25 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,68.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fersken på nøttebunn med ”champagnesaus”.Fersken på nøttebunn med ”champagnesaus”.
Denne retten har 245,61 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 17,01 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,44 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,87.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Peach Melba.Peach Melba.
Denne retten har 82,36 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,18 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,52 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,35.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ferskenterte med mandelkrem.Ferskenterte med mandelkrem.
Denne retten har 261,58 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 28,84 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,32 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,27.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.