Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Pecan pie




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1porsjon(er)Mørdeig

Fyll

3dlLys Sirup
2dlBrun farin
4stkegg
2stkeggeplommer
60grUsaltet smør
Ca 2,5dlPecan-nøtter


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Pecan pie med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier382,925 907,54738,44Kcal
Protein5,2280,5310,07gram
Karbohydrat45,75705,8188,23gram
Kostfiber1,3220,362,55gram
Fett19,60302,3837,80gram
Mettet fett8,17126,0415,76gram
Salt0,263,960,49gram
Pris på oppskriftenKr 8,04Kr 124,04Kr 15,50.-
Hele oppskriften veier1 543 totalt1 543 pr porsj193 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 stykker

Der lages en alminnelig mørdeig ( evt en ferdiglaget ). Deigen rulles ut (ca.3 mm tykk). Kle terteformen med deigen og sett på kjøl i ca. 15 min. Ovnen slås på på 180 grader.

Rør sirup, brun farin,egg og plommer til en samlet masse. Smelt smøret i en gryte til det er nøttebrunt. Bland det smeltede smør i massen. Fordel Pecan-nøttene i terteformen, hell fyllet over og bak den ca. 45 min. Terten skal være fast, når den tas ut.

Server med pisket fløte

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 22288)
Kategori: Dessertpai/terte
Land: Amerika

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.