Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Pekingand




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stk storpekingand (2500 - 3000 g)
1litervann
1skive(r)ingefær
1stksjalottløk
3sshonning
1ssriseddik
1sssherry
1,5ssmaizena oppløst i 3 ss. vann
sjalottløk til pynt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Spor-av-lupiner
Spor-av-sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Pekingand med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier274,491 663,45Kcal
Protein9,0354,72gram
Karbohydrat1,8010,91gram
Kostfiber0,020,12gram
Fett25,65155,44gram
Mettet fett7,3644,60gram
Alkohol0,04 %
Salt0,130,76gram
Pris på oppskriftenKr 10,53Kr 63,81Kroner
Hele oppskriften veier3 636 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens anden. Tørr den og bind en snor om halsen. Heng den til tørk et kjølig og luftig sted i 4 timer. Fyll en stor wok med vannet som kokes. Tilsett ingefær, sjalottløk, honning, riseddik og sherry. La det koke og jevn med maizena under konstant omrøring.
Legg anden på en rist over en stor skål. Hell den kokende væske over anden i ti minutter.

Heng anden opp igjen i det samme kjølige sted denne gang i seks timer, inntil den er helt tørr.

Legg anden med brystsiden oppover i en rist i en ovn forvarmet til 350 grader. Sett et fat med vann under til drypping. Stek i en halv time. Vend anden og stek i ytterligere en halv time.

Vend den igjen og stek 10 minutter til.
Bruk en skarp kniv til å skjære det sprø skinn av. Server deretter kjøtt og skinn direkte på et forvarmet fat.

Andestykkene pakker man så inn i små mye tynne pannekaker, som serveres til sammen med et utvalg av sauser og forskjellige grønnsaker som man liker

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 23311)
Kategori: Ovnsrett
Land: Kina

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Andebryst med klementinsaus.Andebryst med klementinsaus.
Denne retten har 104,76 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,41 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,26 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.