Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Pepperrot-dip




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2,5dlrømme
Ca 2,5tsreven pepperrot
0,5stkgrønn paprika
0,5stkrød paprika, hakket


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Pepperrot-dip med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier249,22137,07Kcal
Protein1,911,05gram
Karbohydrat3,221,77gram
Kostfiber0,680,37gram
Fett25,2613,89gram
Mettet fett15,868,72gram
Salt0,040,02gram
Pris på oppskriftenKr 6,36Kr 3,50Kroner
Hele oppskriften veier330 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Smak rømmen til med fint reven pepperrot. La det stå kaldt og trekke ca 1 time. Hakk paprika og bland det meste i sausen, resten drysses oppå.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9623)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Dipp
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.