Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Pepperrot eddik




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
125grpepperrot, friskhakket
1litereddik


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Pepperrot eddik med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier14,26160,43Kcal
Protein1,2113,61gram
Karbohydrat1,7619,80gram
Kostfiber0,839,34gram
Fett0,080,90gram
Mettet fett0,010,11gram
Salt0,010,15gram
Pris på oppskriftenKr 3,51Kr 39,49Kroner
Hele oppskriften veier1 125 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Ha pepperrot i en bolle. Hell over kokende eddik. La stå i 3-4 dager eller lenger. Sil og bruk. Litt sjalottløk kan erstatte noe av pepperoten for å dempe smaken.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 21014)
Kategori: Marinade
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Eddikmarinade til sild.Eddikmarinade til sild.
Denne retten har 178,99 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,88 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,29 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,8.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.