Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Peppervaktler




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stkvaktler
3ssfiskesaus

Marinade:

2bunt(er)koriander, hakket
4feddhvitløk uten skall
1tsknust, sort pepper
1ssvegetabilsk olje


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Peppervaktler med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier148,64248,97Kcal
Protein13,9623,38gram
Karbohydrat1,031,73gram
Kostfiber0,781,31gram
Fett9,6816,21gram
Mettet fett2,464,12gram
Salt1,672,80gram
Pris på oppskriftenKr 19,74Kr 33,06Kroner
Hele oppskriften veier670 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens vaktlene og drypp dem tørre. Skjær dem i halvdeler og legg dem i et stort, dypt fat. Hell fiskesaus over vaktlene.

Marinade:
Kjør alle ingredienser sammen til en finhakket masse i foodprocessoren/blenderen. Bred marinaden ut over vaktlene, dekk dem til og sett dem på kjøl 2-3 timer.

Grillstek de halve vaktler over glødende kull, til de er gyldenbrune på begge sider og gjennomstegt. Alternativt kan fuglene grilles under en meget varm ovnsgrill. Server med Søt chilisaus.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 20842)
Kategori: Grillmat
Land: Thailand

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.