Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Peprede brødpinner



Peprede brødpinner oppskrift.
Fotograf: Brodogkorn.no
Peprede brødpinner passer godt som festsnacks eller som appetittvekker, og er et spennende alternativ til potetgull.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4,5dlvann
500grhvetemel
2tssalt
0,5pakkegjær
0,5tsgrovmalt pepper
2ssolivenolje
Olivenolje til pensling, flaksalt til pynt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Peprede brødpinner med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier196,381 988,35Kcal
Protein5,8659,33gram
Karbohydrat35,66361,06gram
Kostfiber1,9219,44gram
Fett2,9429,77gram
Mettet fett0,414,15gram
Salt1,3613,79gram
Pris på oppskriftenKr 0,90Kr 9,11Kroner
Hele oppskriften veier1 013 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Varm vannet til det er fingervarmt, 37 °C. Bland alle ingrediensene, men hold igjen 1 dl vann, oljen og pepperen til senere. Elt deigen godt for hånd eller med kjøkkenmaskin. Start med lav hastighet og øk etter hvert dersom du bruker kjøkkenmaskin. Nar deigen er nesten ferdig, tilsettes det siste vannet litt etter litt i små mengder. Deigen skal nå vare smidig og ha en blank overflate. Tilsett deretter olivenoljen og pepperen, og bland disse inn i deigen på sakte fart.

Dekk bakebollen med plast, og la den heve i en halv time. Hell deigen ut på bakebordet. Brett den sammen og legg den tilbake i bollen. La deigen heve videre i ca. 1 time.

Ta deigen ut på et melet bakebord og skjær ut tynne strimler. Strekk strimlene ut på en plate med bakepapir. Det er viktig at strimlene ikke blir for tynne, men heller ikke for tykke.
Pensle strimlene med olivenolje, og strø med litt flaksalt eller havsalt. La dem heve i 10 minutt er.

Stek brødpinnene i midten av ovnen ved ca. 220 °C i 10–15 minutter til de er gyllenbrune. Avkjøles på rist.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Brodogkorn.no
(Intern: 26784)
Kategori: Snacks
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Peprede brødpinner.Peprede brødpinner.
Denne retten har 196,38 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 35,66 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,94 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 0,9.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.