Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Perikum (johannesurt) dram




Ingredienser

1 porsjon

ca 1/2 dl friske gule blomster av perikum, helst prikkperikum.
7 dl brennevin

Andre urter som kan tilsettes er;
1 neve avklipte ryllikblomster eller
2 gram kanelbark og 10 kryddernelliker eller
3-4 ferske skudd av malurt


Annonse


Fremgangsmåte:

Blomster og brennevin får trekke i ca 2 uker før det siles. Lagres så lenge du holder ut, gjerne opp til ett år. Får rødfarge.
Vær forsiktig om det brukes malurt. De setter fort en bitter smak. Bør da ikke stå mer enn 10 dager før den siles fra.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 22543)
Kategori: Likør
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Johannesurtlikør.Johannesurtlikør.
Denne retten har 256,07 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,39 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 33,11.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.