Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Perlehønebryst i marsalasaus på purrebunn




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stk filetperlehønebryst
salt og pepper
1dashsmør og olje
1dltørr Marsala
2dlhønsebuljong
1dlkremfløte
Ca 6stkpurrer, små
2pakkepasta, frisk
frisk timian


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Spor-av-egg
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Perlehønebryst i marsalasaus på purrebunn med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier113,48710,67Kcal
Protein8,3152,04gram
Karbohydrat10,2764,32gram
Kostfiber1,519,46gram
Fett3,5822,42gram
Mettet fett1,6910,58gram
Alkohol0,56 %
Salt0,231,46gram
Pris på oppskriftenKr 8,43Kr 52,79Kroner
Hele oppskriften veier2 505 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Dryss brystene med salt og pepper. Brun dem i smør og olje på en sauterpanne og ta dem opp. Hell marsala, hønsebuljong og fløte på pannen og la det surre ca. 5. min.
Ha brystene i sausen og la dem surre ferdig under lokk i ca. 10 min. Smak sausen til med salt og pepper (sausen kan evt. jevnes med litt maisstivelse) Skjær purrene akkurat over på langs og damp dem møre i lettsaltet vann et par min.
Server perlehønebrystene på en purrebunn sammen med pasta og saus og et dryss timian over.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Ukjent kilde
(Intern: 27793)
Tilberedningstid: 30 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fyllte vaktler.Fyllte vaktler.
Denne retten har 258,09 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,33 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,81 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,15.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.