Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Perlehønebryst med ovnsbakt tomatsalat




Ingredienser

4 porsjoner

4 perlehønebryster med skinn
4 kvister frisk rosmarin
500 g små kryddertomater eller cherrytomater
2 ss olivenolje
1 ss balsamico
1/2 finhakket løk
salt og friskkvernet pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Fremgangsmåte:

Skjær tomatene i 4, og vend dem i et ovnsfast fat med olivenolje, løk, balsamico, salt og pepper. Sett fatet i en 180° forvarmet ovn, og bak tomatene ca. 20 min.
Stikk en rosmarinkvist inn under skinnet på hvert perlehønebryst, og stek dem gyldne i olivenolje 7-8 min. på hver side. Du kan naturligvis også bruke kyllingbryster i stedet for perlehønebryster. Servér med små ristede poteter, og bruk væsken fra tomatsalaten som saus.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 25665)
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fyllte vaktler.Fyllte vaktler.
Denne retten har 258,09 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,33 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,81 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,15.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.