Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Perlehøns fra Bretagne




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkperlehøns eller 1 stor broiler
5sssmør
1stk litekålhode
2stk storgulrøtter
Ca 1,5stk storløk
200grfett bacon
1dashsalt
1dashpepper
6stkknakkpølser


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Spor-av-gluten
Spor-av-selleri
Spor-av-sennep


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Perlehøns fra Bretagne med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier151,91944,29Kcal
Protein10,3764,46gram
Karbohydrat3,1019,27gram
Kostfiber1,006,22gram
Fett10,6766,33gram
Mettet fett5,2332,51gram
Salt0,734,55gram
Pris på oppskriftenKr 4,85Kr 30,15Kroner
Hele oppskriften veier2 486 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Legg perlehønen (eller broileren) i en ovnsfast form og smør den med smør. Sett den i ovnen som angitt. Drypp den av og til.

Del kålen i biter, riv gulrøttene på råkostjern, eller hakk dem fint, og skjær løken i skiver.

Fjern svoren fra baconet og skjær det i stykker. Stek baconet i panne noen minutter. Tilsett grønnsakene. Ha i salt og pepper og så mye vann at det ikke brenner på.

La det koke til grønnsakene er møre, ca 30 minutter. Da skal vannet være dampet bort.

Legg pølsene i ovnen sammen med perlehønen mot slutten av steketiden, så de blir varme. Steketid 45 min. på 220 C midt i ovnen.

Legg grønnsakene opp på fat og legg perlehønen og pølser på toppen. Server stekte eller kokte poteter til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12076)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Frankrike
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.