Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Perlehøns i vermouth




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2stkperlehøner, store
salt og pepper
0,5tskarri
1tsknuste einerbærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
100grsmør
2ssolje
2dlkokende sky av vilt
1dlfløte husholdning
375grsjampinjonger
1dlvermouth, tørr
1dlkremfløte
1 smørklump av 25 g smør og 20 g mel


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Perlehøns i vermouth med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier146,35842,34Kcal
Protein14,1081,15gram
Karbohydrat1,025,87gram
Kostfiber0,030,17gram
Fett9,1352,55gram
Mettet fett4,6526,76gram
Alkohol0,52 %
Salt0,221,24gram
Pris på oppskriftenKr 11,96Kr 68,84Kroner
Hele oppskriften veier2 302 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

De istandgjorte perlehøns gnides med krydderierne, der forinden blandes. Ombindes med bomuldssnor eller slagteritråd og brunes på alle sider over ikke for stærk varme i letbrunet smør tilsat olie.
Når perlehønsene er smukt brune over det hele, tilsættes den kogende vildtsky (der kan eventuelt bruges bouillon) og et øjeblik efter kommer fløden til. Fuglene steger nu ved svagt blus ca. 40 minutter, hvorefter de tages op. Champignonerne snittes, svitses i en lille klump smør, vermouthen tilsættes, og champignoner og vermouth blandes derefter i skyen under let omrøring. Bringes til kogepunktet, jævnes med smørbollen. Til sidst hældes piskefløde i, saucen snurrer nogle minutter og smages til.

Bland krydderet og gni inn de istandgjorte hønene med det. Bind med hyssing og brun på alle sider. Tilsett så viltsky og etter litt fløten. La de steke i ca 40 minutter. Tas opp. Snitt opp soppen og svits den i smør. Tilsett vermouth og så blandes dette inn i skyen ved lett omrøring. Kok opp og jevn med smørbollen.

Hell så i kremfløte og surr noen minutter til. Smak til og server

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 2953)
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fyllte vaktler.Fyllte vaktler.
Denne retten har 258,09 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,33 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,81 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,15.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.