Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Pers fiskebollegryte




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
0,5boks(er)fiskeboller,
Ca 3,5stkkokte poteter,
0,5pose(r)fiskesuppe,
2,5dlmelk,
2,5dlvann
0,5pose(r)fryst grønnsakblanding eller 2 kopper kokte grønnsaker i biter (de du liker best),
salt, pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Gluten
Melk
Selleri
Spor-av-skalldyr
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Pers fiskebollegryte med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier46,44441,18Kcal
Protein2,9227,74gram
Karbohydrat6,7664,22gram
Kostfiber0,625,89gram
Fett0,726,84gram
Mettet fett0,201,90gram
Salt0,464,41gram
Pris på oppskriftenKr 2,31Kr 21,95Kroner
Hele oppskriften veier1 900 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær fiskebollene i biter. Skrell potetene og skjær dem i biter. Ha suppepulveret i en kjele og blan opp under omrøring og putre videre sånn omtrent 10 minutter.
Hell oppi fiskeboller og poteter sammen med grønnsakblandingen. La alt få koke 5 minutter og smak til med salt og pepper. Det er godt å spise knekkebrød til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 19652)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.