Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Persisk krokan




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2dlsukker
2sshonning
3sssmør
Ca 3,5stkkardemommefrø
0,5tschilipulver eller kajennepepper
1tsingefærpulver eller 1 ss finhakket fersk ingefær
50grpistasjnøtter uten skall
50grmandler, flådde og hakkete
50grhasselnøtter, grovhakkede
30grsesamfrø


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Nøtter
Sesam
Spor-av-lupiner
Spor-av-nøtter
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-soya
Spor-av-sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Persisk krokan med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier516,762 485,62Kcal
Protein7,4936,03gram
Karbohydrat46,26222,51gram
Kostfiber4,5421,84gram
Fett32,52156,42gram
Mettet fett10,1949,01gram
Salt0,351,69gram
Pris på oppskriftenKr 8,05Kr 38,72Kroner
Hele oppskriften veier481 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Varm sukker, honning og smør i en stor teflonstekepanne til det blir en lysebrun karamell. Pass på at det ikke blir for varmt. Brenner den må du begynne på nytt.

Knus kardemommefrøene i hånda, og ha de små frøene oppi karamellen. Ha i chilipulver og ingefær.

Ha i pistasjnøtter, mandler og hasselnøtter. La det småsteke i 2-4 minutter. Ha i sesamfrø.

Bre blandingen utover et bakepapir eller aluminiumsfolie. Bre det utover så tynt du kan med en stekespade eller slikkepott.

Når krokanen har stivnet, brekk den i mindre biter eller finhakk den hvis du skal bruke den oppi iskrem.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9573)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Tilbehør
Land: Irak

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Karamellkrem til eclairs.Karamellkrem til eclairs.
Denne retten har 459,77 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 27,2 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 37,09 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,65.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glasur til pepperkaker, pepperkakehus m.m..Glasur til pepperkaker, pepperkakehus m.m..
Denne retten har 352,16 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 86,68 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,38.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Marengs 2.Marengs 2.
Denne retten har 247,92 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 57,64 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,11.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Lemon Curd.Lemon Curd.
Denne retten har 346,37 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 44,3 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,81 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,57.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Melisglasur 2.Melisglasur 2.
Denne retten har 332,36 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 81,25 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,5.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.