Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Pesce con Fregola




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
5ssolivenolje
4feddhvitløk, finhakket
0,5stk litefrisk rød chili uten frø, finhakket
1håndfull(er)frisk flatbladet persille, grovakket
1stkred snapper eller havabbor, ca 450 g, renset uten hode og hale
450grtykk torskefilet
400grhermetiske, hakkede italienske tomater
175grtørket fregola
1dashsalt
1dashnykvernet svart pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Spor-av-egg
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Pesce con Fregola med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier128,14485,92Kcal
Protein12,4247,10gram
Karbohydrat9,0934,47gram
Kostfiber0,893,37gram
Fett4,4816,99gram
Mettet fett0,622,35gram
Salt0,160,61gram
Pris på oppskriftenKr 8,29Kr 31,44Kroner
Hele oppskriften veier1 517 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Denne spesialiteten fra Sardinia er en mellomting mellom suppe og en stuing. Server den med italiensk brød med sprø skorpe, så man kan tørke opp sausen. Får du ikke tak i red snapper eller havabbor, kan du bruke en uer eller annen fast fisk.

Varm 2 ss av oljen i en stor kasserolle. Ha i hakket hvitløk og chili, sammen med omtrent halvparten av persillen. La det surre på middels varme under omrøring i ca 5 minutter.

Skjær all fisken i store biter. La skinn og ben følge med på red snapper og mullen eller multen. Legg bitene i kasserollen etter hver som du skjærer opp. Drypp 2 ss olivenolje over fisken og la det surre noen minutter til.

Tilsett tomatene, fyll den tomme boksen med vann og hell det i kasserollen. Kok opp. Salt og pepre etter smak, slå ned varmen og la det koke i 10 minutter. Rør av og til.

Ha i fregola og la det småkoke i 5 minutter. Tilsett 2 ½ dl vann og resten av oljen, og la det småkoke i 15 minutter, til pastaen er al dente.

Hvis sausen blir for tykk, har du i mer vann. Smak til og server rykende varm i oppvarmede skåler, drysset med resten av persillen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6147)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pasta
Land: Italia
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Pasta med kokt torsk, reker og tomatsaus.Pasta med kokt torsk, reker og tomatsaus.
Denne retten har 119,5 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,5 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,78 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,47.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Plukkfiskravioli.Plukkfiskravioli.
Denne retten har 220,88 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 18,5 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,56 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,81.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pasta carbonara med torsk og bacon.Pasta carbonara med torsk og bacon.
Denne retten har 219,43 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 23,28 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,15 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,4.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.