Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Pesto boller




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
25grgjær
50grMargarin
2,5dlmelk
0,5tssalt
Ca 5dlhvetemel

Fyll

2dlbasilikum blader eller persille
Ca 1,5feddhvitløk
2sspinjenøtter
0,5dlrevet fersk parmesan
1dlolivenolje
1dashsalt
1dashpepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Spor-av-melk
Spor-av-nøtter
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Pesto boller med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier321,442 427,51202,29Kcal
Protein6,9752,644,39gram
Karbohydrat28,22213,1217,76gram
Kostfiber1,6912,761,06gram
Fett19,70148,7712,40gram
Mettet fett3,6127,262,27gram
Salt0,745,610,47gram
Pris på oppskriftenKr 4,63Kr 34,97Kr 2,91.-
Hele oppskriften veier755 totalt755 pr porsj63 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 boller

Smuldre gjæren i en bakebolle.
Smelt margarin og bland med melk. Varm til 37 grader og hell dette over gjæren.
Tilsett salt og rør inn mel til en smidig deig som settes til heving i ca 20-30 minutter.
Lag fyllet ved å kjøre ingrediensene i en hurtig
mikser og tilsett olje i en tynn stråle, mens maskinen kjører. Ta deigen opp på bakebordet og kjevle den ut til ett rektangel på ca 40 cm X 40 cm.

Smør fyllet utover og rull sammen til en rullekake. Skjær rullen i 12 biter og legg de i muffins former. Etterhev i ca 20 minutter
Pensle med egg og stek ved 225 grader i ca 12 minutter midt i ovnen.

Serveres nystekte

Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 1563608841)
Tilberedningstid: 60 min +
Kategori: Gjærbakst
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.