Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Pestosnurrer




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1pakkebutterdeig
Pesto


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Spor-av-egg
Spor-av-melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Pestosnurrer med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier453,001 925,25Kcal
Protein3,9016,58gram
Karbohydrat43,20183,60gram
Kostfiber0,903,83gram
Fett29,20124,10gram
Mettet fett4,3518,49gram
Salt1,446,12gram
Pris på oppskriftenKr 7,07Kr 30,05Kroner
Hele oppskriften veier425 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kjøp ferdig frossen butterdeig. Når butterdeigen er nesten ferdig tint, kjevl den til ca. dobbelt lengde (halv høyde).
NB! Viktig at deigen kjevles ut før den blir for vanskelig å jobbe med. Smør pesto i et tynt lag utover butterdeigflaten.
Rull deigen sammen som en rullekake. Skjær 1 cm tykke skiver som legges flatt på matpapir. Snurrene stekes i 200 grader til de er gyllenbrune. Serveres lunkne som en snack.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Culinario
(Intern: 1841)
Kategori: Fingermat/tapas
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.