Petit Fours 2

Bilde av Petit Fours 2.
Fotograf: Kraft foods

Ingredienser

1 porsjon

1 pakke Freia Store Muffins Mix
100 g smør
Freia SmilTopping
Freia Cocktailbær
Freia Sjokoladedekor Hjerter
Freia SjokoladeTopping
Nugatti

Glasur:
3 ss smør
1 ss sirup
1 ss sterk kaffe
150 g Freia Dronning sjokolade

Annonse

Fremgangsmåten:

1 porsjon gir ca 16 stykker

Stek opp en langpanne med Freia Store Muffins Mix. Røren tilsettes 100 g smør, istedenfor 150 g som det står på pakningen. Ellers følges oppskriften som vanlig.

Røren bres jevnt ut i en langpanne og stekes i ca. 10-15 min. på 200 °C. Bunnen bør stekes dagen før, for at det skal bli lettere å smøre utover fyllet og skjære formene. Når alle kakene er skåret ut og fyllet er påsmurt, lages glasuren: Varm opp smør, sirup og kaffe. Bland godt og legg i sjokoladen. Ta kjelen av varmen og la sjokoladen smelte. Avkjøl glasuren litt før den bres over kakene.

To varianter Petit Fours:
1. Halve kakebunnen skjæres først i sirkler som så deles i to, bruk gjerne et lite glass som mal og skjær rundt med kniv. Alle sirklene smøres med Freia SjokoladeTopping eller Nugatti. To eller fire sirkler, avhengig av tykkelsen på kakebunnen, legges på hverandre og dekkes med sjokoladeglasur. Til pynt kan du for eksempel bruke Freias hvite sjokoladehjerter.
2. Den andre halve kakebunnen skjæres ut i sirkler og påsmøres Freia SmilTopping. To eller fire sirkler, avhengig av tykkelsen på kakebunnen, legges på hverandre. Kakene smøres med sjokoladeglasur og pyntes med et halvt Freia Coctailbær.TjenesterSett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6
Ekstra info

Kategori: Kaker
Land: Ukjent-opprinnelse

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Kraft foods
Oppskriften har hatt 3148 lesere totalt.
Oppskriften har fått 3 poeng totalt (av max 6) fra 1 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 25064)

Prøv en lignende oppskrift

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!