Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Petits choux med tyttebær i karamellkrem



Petits choux med tyttebær i karamellkrem oppskrift.
Fotograf: Dansukker

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3dlvann
100grsmør eller margarin
2dlhvetemel
4stkegg

Fyll

2dlkremfløte
1dlkesella
1dlDansukker Melis
1tsvaniljesukker
100grtyttebær

Pynt

Dansukker Melis


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Petits choux med tyttebær i karamellkrem med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier222,342 660,88106,44Kcal
Protein4,7757,092,28gram
Karbohydrat13,29159,056,36gram
Kostfiber0,627,420,30gram
Fett16,54197,947,92gram
Mettet fett9,99119,564,78gram
Salt0,202,400,10gram
Pris på oppskriftenKr 4,32Kr 51,70Kr 2,07.-
Hele oppskriften veier1 197 totalt1 197 pr porsj48 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 25 kaker

Kok opp vannet og matfettet i en kasserolle. Ha i melet og rør til det slipper kasserollens kanter. Ta kasserollen bort fra varmen. Tilsett eggene, ett om gangen, og visp kraftig, helst med elektrisk visp. Det er viktig å vispe inn mye luft slik at kakene får volum ved stekingen. Sett eller sprøyt ut runde topper på en plate med bakepapir. Stekes midt i ovnen ved 175 ° i ca. 25 minutter. Obs! Ikke åpne ovnsdøren. Ta kakene ut og stikk et hull i siden med en gaffel. Sett dem deretter inn i ovnen igjen et par minutter slik at de også tørker på innsiden.

Visp fløten og melisen til et fast skum. Bland i kesella og vaniljesukker. Rør inn tyttebærene. Klipp opp kakene på den ene siden og fordel fyllet i dem. Sikt over litt melis før servering.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Dansukker
(Intern: 25624)
Kategori: Småkaker
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Petits choux med tyttebær i karamellkrem.Petits choux med tyttebær i karamellkrem.
Denne retten har 222,34 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,29 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,54 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,32.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Eventyrkaker.Eventyrkaker.
Denne retten har 269,14 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 31,45 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,6 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,95.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Krumkaker fra Akershus.Krumkaker fra Akershus.
Denne retten har 331,52 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 28,56 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 21,84 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,51.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Strull (Spiserør).Strull (Spiserør).
Denne retten har 339,24 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 36,68 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 19,46 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,69.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.