Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Piggvar à la Normandie




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1,3kgpiggvar
1tssalt
1krmhvit pepper
1sssmør eller margarin
1stkpurre
2stkeple, syrlige
3dlhvitvin, tørr
1stklaurbærblad
0,5tstimian
3kvist(er)persille

Saus:

2sssmør
1sshvetemel
2dlfiskekraft
2dlkremfløte
1stkeggeplomme


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Piggvar à la Normandie med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier114,11721,63Kcal
Protein8,8555,97gram
Karbohydrat1,8611,76gram
Kostfiber0,452,85gram
Fett6,9443,89gram
Mettet fett3,8624,41gram
Alkohol1,13 %
Salt0,442,80gram
Pris på oppskriftenKr 13,78Kr 87,14Kroner
Hele oppskriften veier2 530 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens fisken og gni den inn med salt og pepper.

Smør en langpanne eller en stor ildfast form. Skyll purren og skjær den i strimler. Skjær eplene i skiver. Fjern kjernene. Legg purrestrimler og epleskiver i langpannen. Legg fisken på med den mørke siden opp. Hell på vinen og legg i laurbærblad, timian og persillekvister. Dekk pannen med aluminiumsflie og kok fisken midt i stekeovnen ved 200 C i ca 30 minutter.

Sil kraften ned i en kjele. La kraften koke inn, slik at det blir akkurat passe til saus.

Smelt smøret. Rør melet i og spe med fiskekraften og fløten. La sausen småkoke et par minutter på svak varme. Rør i eggeplommen og smak til med salt og pepper.

Trekk det mørke skinnet av fisken. Pynt med sitronbåter og persille, og server med kokte poteter og saus.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11817)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kjetils ovnsbakte flyndre.Kjetils ovnsbakte flyndre.
Denne retten har 78 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,51 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,22 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,38.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Flyndre med honningsmak.Flyndre med honningsmak.
Denne retten har 81,84 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,96 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,35.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rødspette med honning.Rødspette med honning.
Denne retten har 103,51 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,64 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,39 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,97.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rødspette og skalldyr bakt i folie.Rødspette og skalldyr bakt i folie.
Denne retten har 107,17 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,04 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,28 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,6.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.