Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Piggvar Bagatelle




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4skive(r)piggvar på ben, eller annen fast fisk
Salt og hvit pepper

Saus:

4sssoya
12ssusaltet meierismør, brunet
1feddhvitløk
Ca 2,5stksjalottløk
1sssitronsaft
Frisk kjørvel
Salt og pepper

Tilbehør:

Kamskjell
Steinsopp
Smørstekt gulrot og fennikel (eller gulrot)
Smørdampet asparges eller grønne bønner


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Melk
Soya
Spor-av-Peanøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Piggvar Bagatelle med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier249,04735,91Kcal
Protein10,1029,85gram
Karbohydrat1,394,11gram
Kostfiber0,110,33gram
Fett22,5466,61gram
Mettet fett14,0141,40gram
Salt1,033,04gram
Pris på oppskriftenKr 15,97Kr 47,19Kroner
Hele oppskriften veier1 182 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

La deg inspirere av verdensmesteren i kokkekunst, Terje Næss, og inviter til hans menyforslag. I 1999 vant han Bocuse d'Or i Lyon.

Terje Ness ble verdensmester i kokkekunst i det prestisjetunge mesterskapet Bocuse d'Or i Lyon i 1999. Da var han var kjøkkensjef på restaurant Bagatelle i Oslo og gikk i god lære hos mesteren selv, Eivind Hellstrøm. I dag driver han den nyåpnede restauranten Oro som ligger sentralt i Oslo.

Førde-gutten Terje har vært deltager på det norske kokkelandslaget. Han har i alle år hatt mat og matkunst som sin store lidenskap. Ikke rart at han gikk helt til topps i matkunstens Mekka, Lyon, for 2 år siden.

Stek fisken jevnt brun i meierismør i stekepanne. La fisken stå ved svak varme med lokk på til den er gjennomstekt.

Bland soya, brunet meierismør, hvitløk, sjalottløk, sitronsaft og urter i foodprocessor og kjør det jevnt. Varm opp sausen i en kjele og tilsett mer hakkede urter. Smak sausen til med salt og pepper.

Fordel fisk, kamskjell og grønnsaker på fire tallerkner og hell over saus.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Mat.no
(Intern: 17762)
Kategori: Forrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.