Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Piggvar med pepperrot




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1,25kgpiggvar uten hode (helst med rogn)
1sssalt
0,5sseddik, 5 %

til koking:

1litervann
1sssalt
5stkhel pepper
1stkløk
1bit(er)gulrot
persillekvaster

saus:

75grsmør
1dlpepperrot, finrevet


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Piggvar med pepperrot med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier67,14429,41Kcal
Protein7,9951,10gram
Karbohydrat0,563,58gram
Kostfiber0,271,73gram
Fett3,6023,02gram
Mettet fett1,8011,51gram
Salt1,6710,65gram
Pris på oppskriftenKr 10,87Kr 69,52Kroner
Hele oppskriften veier2 558 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skyll fisken i kaldt vann, la rognen være i buken.

Gnis fisken inn med salt og eddik og la den ligge i 15 minutter. Skyll av fisken.

Hell vann i en langpanne, tilsett salt, pepper, løkringer, gulrot og persille.

Sett pannen i ovnen ved 175 C og la sjyen småkoke i noen minutter.

Legg piggvaren med den mørke siden opp og la den koke i ca 25 minutter eller til kjøttet er hvitt og fast.

Ta fisken forsiktig opp med hullsleiv. Legg den på fat og rull av skinnet. Pynt med persille på den ene siden.

Smelt smøret og bland det med 2-3 ss av fiskekraften. Server piggvaren med smeltet smør, revet pepperrot og potetmos.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11888)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Rødspette med honning.Rødspette med honning.
Denne retten har 103,51 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,64 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,39 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,97.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Flyndre med honningsmak.Flyndre med honningsmak.
Denne retten har 81,84 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,96 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,35.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rødspette og skalldyr bakt i folie.Rødspette og skalldyr bakt i folie.
Denne retten har 107,17 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,04 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,28 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,6.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kjetils ovnsbakte flyndre.Kjetils ovnsbakte flyndre.
Denne retten har 78 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,51 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,22 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,38.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.