Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Pikant leverpølse




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
250grleverpølse
1stkeggeplomme
1feddhvitløk
1dashpepper
paprika
1stk storløk, finhakket
2ssrød paprika, finhakket
2stkpicklesagurker, hakkede
3stkoliven, finhakkede
Ca 1,5stkegg hardkokte
4skive(r)rugbrød


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Spor-av-egg
Spor-av-gluten
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Pikant leverpølse med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier192,10430,24Kcal
Protein7,5816,98gram
Karbohydrat15,5534,83gram
Kostfiber2,906,49gram
Fett10,4223,34gram
Mettet fett3,608,06gram
Salt1,102,46gram
Pris på oppskriftenKr 5,43Kr 12,16Kroner
Hele oppskriften veier896 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rør leverpølsene myk med eggeplomme. Smak til med pepper, paprikapulver og knust hvitløk.

Rør så inn finhakket løk, paprika, picklesagurk og oliven.

Fordel massen på 4 stykker rugbrød. Legg eggeskiver på toppen.

Denne tyske retten serveres helst nylagt med kaldt øl til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10615)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Kalde retter
Land: Tyskland

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.