Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Pikant medisterpai




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Paideig:
2dlvann
150grfett
0,5kghvetemel
1dashsalt
1Fyll:
700grmedisterdeig
1stkløk
1stkegg
1dashsalt
1dashpepper
0,5tssalvie
1stksitron, revet skall av
2stkepler
1stkegg til pensling


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Pikant medisterpai med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier231,241 170,61Kcal
Protein9,4047,59gram
Karbohydrat19,3297,80gram
Kostfiber1,306,58gram
Fett12,6463,99gram
Mettet fett4,4222,38gram
Salt0,532,70gram
Pris på oppskriftenKr 3,60Kr 18,22Kroner
Hele oppskriften veier2 025 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Paideig: Varm vann og fett sammen til fettet er smeltet.

Sikt mel og salt. Hell fettet i og arbeid deigen godt.

Ta fra 1/3 av deigen til lokk. Resten kjevles ut. Fôr en avlang form med deig, så bunnen og sidene til de er helt dekket.

Fyll: Rør sammen medisterdeig, hakket løk, egg, krydder og sitronskall.

Legg 1/3 av medisterdeigen i formen. Skjær det ene eplet i skiver og fordel dem over deigen. Dekk med et lag medisterdeig, så et nytt lag med epleskiver. Avslutt med et lag medisterdeig.

Kjevle ut resten av deigen og legg den som lokk på formen. Klem kantene godt sammen. Eventuelle deigrester kan formes som blader og legges oppå paien.

Pensle paien med egg og sett formen i ovnen på 220 C. Senk temperaturen til 190 C etter 25 minutter. Total steketid 1 time og 10 minutter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12500)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Pai med kjøttdeig og stjerneløk.Pai med kjøttdeig og stjerneløk.
Denne retten har 169,03 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,91 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,95 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,64.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kjøttdeigpai.Kjøttdeigpai.
Denne retten har 197,38 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,3 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,72 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,75.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glutenfri pai med indisk vri.Glutenfri pai med indisk vri.
Denne retten har 204,77 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,89 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,61 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,53.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Oreganokrydret kjøttdeigpai.Oreganokrydret kjøttdeigpai.
Denne retten har 200,86 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,91 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,74 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,63.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.