Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Pikekyss 2

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 4,4 poeng. 4,4 poeng (av max 6) i snitt fra 60 lesere
Oppskriften har hatt 52879 lesere! 52879 lesere

Ingredienser

Porsjoner
4stkeggehviter
8sssukker
1knivsoddbakepulver
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Pikekyss 2 er kalkulert av Matoppskrift.no, og viser kalorier, næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon.
Kilde:
Fotograf: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Småkaker
Diett/allergi: Uten melk
Land: Ukjent-opprinnelse




Pikekyss 2.

Fremgangsmåte:

Pisk eggehvitene til riktig stivt og luftig skum. Skjær sukkeret forsiktig inn sammen med bakepulver.

Smør eller papirkle stekeovnsplaten. Sett røren med teskje på platen eller ha den i en sprøytepose med mønstret spiss og sprut små, jevne topper på platen.

Sett brettet inn ved 100 C, midt i ovnen. Stek kakene til de er lette og tørre, men ikke brune. Følg godt med. Tar ca 1-2 timer.

NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 230,56701,1335,1 %
Fett: 0,000,00 gr0,0 %Fett0 %
Protein: 4,8314,69 gr29,4 %Protein8,37 %
Karbo: 52,81160,60 gr53,5 %Karbo91,62 %
Fiber: 0,000,00 gr0,0 %
Mettet fett: 0,000,00 gr0,0 %
Salt: 0,250,75 gr15,0 %
Hele oppskriften veier 304,1 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.3,05 .-
Pris 1 porsjonerKr. 9,28 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 9,28.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Krumkaker glutenfrie hos oss.Les mer om Fattigmann 7 hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:8912



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser