Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Pinnekjøtt på potetlapp




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stkpinner kokt pinnekjøtt, kjøttet

Dressing:

1,5dlseterrømmer
0,5bunt(er)gressløk

Potetlapper av:

2stkmandelpoteter, kokte
1stkegg
litt fløte eller seterrømme
1dashsalt
olje og smør til steking


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Pinnekjøtt på potetlapp med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier288,47502,26Kcal
Protein14,7625,70gram
Karbohydrat3,265,68gram
Kostfiber0,420,73gram
Fett23,9541,70gram
Mettet fett12,2321,29gram
Salt1,793,12gram
Pris på oppskriftenKr 11,67Kr 20,32Kroner
Hele oppskriften veier696 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Plukk fra kjøttet og riv eller hakk den i små biter.
2. Dressing: Rør opp rømmen og tilsett rikelig med finhakket gressløk. Gjør dette i god tid før servering slik at smaken fra gressløken får tid til å utvikle seg.

3. Potetlapprøre: Skrell og mos potene godt. Tilsett eggeplommen og rør kraftig. Tilsett eggehvite til nesten passe tykk røre, så fløte eller rømme til passe tykk røre, - og til slutt litt salt.
4. Varm stekepannen ha i olje og litt smør og fordel røren på fire lapper. Pass varmen og stek dem pent på begge sider. Anrett lappene på asjetter, strø pinnekjøtt over og rømmedressingen ved siden av og nyt det hele.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 2118967826)
Kategori: Smårett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Pinnekjøtt brandade med purre.Pinnekjøtt brandade med purre.
Denne retten har 213,54 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,59 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,78 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,19.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pinnekjøtt brandade med hvitløk.Pinnekjøtt brandade med hvitløk.
Denne retten har 225,43 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,13 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,73 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,18.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.