Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Pinnekjøttsalat




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 3,5dlkjøtt av kokt pinnekjøtt
3skive(r)dags gammel loff
olivenolje
1sssmør
4stktomater
8stksherrytomater
100grmotzarellaost
Ca 5stksjampinjong
Issalat - noen blader
6kvist(er)basilikum
1bunt(er)gressløk
litt olivenolje
basalmico-eddik


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Pinnekjøttsalat med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier143,17447,76Kcal
Protein8,0125,05gram
Karbohydrat6,7521,11gram
Kostfiber1,344,19gram
Fett9,0528,30gram
Mettet fett4,7514,86gram
Salt0,762,38gram
Pris på oppskriftenKr 10,25Kr 32,06Kroner
Hele oppskriften veier1 251 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Fjern synlig fett og bein fra kokt pinekjøtt. Plukk kjøttet fra hverandre eller hakk det fin med kniv.

2. Skjær brødet i små terninger, stek i olivenolje og tilsett litt smør for smakes skyld. Avkjøl. Stek eller rist kjøttet etter at brødet er tatt bort. Kjøttet skal bli litt sprøtt. Eller legg kjøttet i marinaden fra salaten noen minutter.

3. Skjær tomatene skiver, sherrytomatene deles i to. Del osten i mindre biter, skjær soppen i tynne båter. Finhakk basilikum og gressløk og legg det over tomatene, osten og soppen i en form eller bolle. Stenk over olje og eddik og la dette stå mens issalten rives i biter.

4. Anrett tomatskiver på en tallerken, så ost og sopp og salat lagvis. Kjøttet og brødterningene strøes over til slutt. Pynt med halve sherrytomater.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 2118967827)
Kategori: Salat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.