Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Pipe Rigate Calamari. Pipe Rigate med blekksprut i hvitvinsaus



Pipe Rigate Calamari, Pipe Rigate med blekksprut i hvitvinsaus oppskrift.
Fotograf: Barilla

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
400grBarilla Pipe Rigate Integrali
300grblekksprut
1feddhvitløk
1stkchili
2ssolivenolje
0,5dlhvitvin
3dlBarilla Basilico- eller Arrabbiatasaus
4kvist(er)timian eller tørket timian
4kvist(er)basilikum eller tørket basilikum
1stksitron, skallet revet
1dashsalt
1dashpepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Bløtdyr
Gluten
Spor-av-egg
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Pipe Rigate Calamari. Pipe Rigate med blekksprut i hvitvinsaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier176,62522,71Kcal
Protein8,7025,75gram
Karbohydrat25,8576,50gram
Kostfiber2,246,63gram
Fett3,4610,24gram
Mettet fett0,511,51gram
Alkohol0,40 %
Salt0,160,46gram
Pris på oppskriftenKr 6,42Kr 19,00Kroner
Hele oppskriften veier1 184 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Blekksprut, også kalt Calamari, finner du i frysedisken i de store dagligvareforretningene.

Rens og skjær blekkspruten i passende biter. Finhakk chili og hvitløk, og stek sammen med blekkspruten i en panne med olje. Hell over vin, tomatsaus og urter etter et par minutter, og la det koke i ca. 15 minutter. I mellomtiden koker pastaen.
Krydre sausen med salt, pepper og sitronskall, bland inn den nykokte pastaen i sausen og server med det samme.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Barilla
(Intern: 27685)
Tilberedningstid: 20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Pasta
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Pipe Rigate Calamari, Pipe Rigate med blekksprut i hvitvinsaus.Pipe Rigate Calamari, Pipe Rigate med blekksp.
Denne retten har 176,62 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 25,85 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,46 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,42.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.