Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Piroger med blomkålfyll



Piroger med blomkålfyll oppskrift.
Fotograf: Frukt.no

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
5plate(r)butterdeig
0,5stkblomkål
50grpurre
100grsnøfrisk naturell
2stkgrillede cherrytomater
1sssmør
salt og pepper
0,5stkeggeplomme


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Spor-av-egg
Spor-av-melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Piroger med blomkålfyll med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier290,29587,11Kcal
Protein3,507,08gram
Karbohydrat22,5045,51gram
Kostfiber1,212,45gram
Fett20,4341,32gram
Mettet fett5,8511,83gram
Salt0,941,91gram
Pris på oppskriftenKr 7,11Kr 14,38Kroner
Hele oppskriften veier809 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Ta frem butterdeigsplatene og la dem ligge fremme i romtemperatur et kvarters tid.

Del blomkålen i små buketter og forvell dem 2-3 minutter i saltet vann. La renne av.

Skjær purre i tynne strimler. Finfordel osten og hakk eggeplommer. Fres purre i smør til den er myk. Bland inn blomkålbuketter. Rør sammen.

Krydre og la avkjøle før osten og eggeplommer blandes inn. Smak til. Still stekeovnen på 225 gr. Kjevle ut butterdeigsplatene til ca. 22 x 11 cm. Lag pirogene firkantet eller runde. Fyll dem raust. Brett sammen og trykk til på deigkantene (gjerne med gaffel). Fordeles på papirkledd bakeplate.

Pisk sammen eggeplomme og vann og pensle pirogene. Stekes midt i ovnen 10-12 minutter, til gylne. La dem avkjøle noe.

Vi serverer pirogene lune med røkelaks, tartarsaus, lime og dill.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Frukt.no
(Intern: 25003)
Kategori: Smårett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Rosenkål med bacon og valnøtter.Rosenkål med bacon og valnøtter.
Denne retten har 193,09 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,47 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,57 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,67.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Dampet kinakål med urtesaus og røkt skinke.Dampet kinakål med urtesaus og røkt skinke.
Denne retten har 31,95 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,3 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,55 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,64.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Piroger med blomkålfyll.Piroger med blomkålfyll.
Denne retten har 290,29 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 22,5 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 20,43 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,11.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kokt kål på sommerens vis.Kokt kål på sommerens vis.
Denne retten har 47,67 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,78 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,23 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,79.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Romanesco med honningvinaigrette.Romanesco med honningvinaigrette.
Denne retten har 78,74 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,17 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,86 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,37.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.