Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Piroger med kål. gulrot og egg



Piroger med kål, gulrot og egg oppskrift.
Fotograf: Brodogkorn.no
Piroger er et russisk bakverk som fylles etter smak og sesong. Disse har vi fylt med kål, gulrot og egg etter en russisk oppskrift.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
360grfullkornshvetemel
240grhvetemel
0,5tssalt
1pakkegjær
3dlvann
2stkegg
100grsmør

Fyll:

300grhodekål eller nykål
Ca 3stkgulrot (ca 300 g)
2sssalt
3stkhardkokte egg


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Piroger med kål. gulrot og egg med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier178,463 338,90185,49Kcal
Protein6,35118,816,60gram
Karbohydrat21,54403,0022,39gram
Kostfiber3,6668,483,80gram
Fett6,62123,866,88gram
Mettet fett3,3562,683,48gram
Salt2,4245,252,51gram
Pris på oppskriftenKr 1,86Kr 34,80Kr 1,93.-
Hele oppskriften veier1 871 totalt1 871 pr porsj104 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 18 piroger

1. Start med deigen: Ha mel og salt i en bakebolle. Smuldre i gjæren. Tilsett vann og egg. Elt deigen godt for hånd eller i kjøkkenmaskin. Når deigen er nesten ferdig tilsettes romtemperert smør skåret i terninger. Elt til smøret har blandet seg helt inn i deigen.
2. Dekk bakebollen med plast og la deigen heve i ca. 40 minutter.
3. Lag fyllet mens deigen hever: Strimle kål. Riv gulrøtter på et grovt jern. Ha kål og gulrøtter på en stor fjøl eller bakeunderlag. Strø over godt med salt og bland godt. Ha olje i en stor stekepanne. Varm opp og stek kål og gulrøtter på middels varme til kålen er myk. Avkjøl. Grovhakk hardkokt egg og bland forsiktig med kål og gulrøtter.
4. Ha deigen ut på melet bakebord. Del deigen i 18 like deler. Trill til boller. Kjevle eller trykk til små lefser. Fordel ca 1 ss fyll på den ene siden og brett den andre halvparten av deigen over. Trykk kantene på pirogene godt sammen med en gaffel.
5. Sett pirogene på en stekeplate med bakepapir og la dem heve i ca. 10 minutter.
6. Pensle pirogene med sammenvispet egg og stek dem midt i ovnen ved 200 °C i ca. 20 minutter.

Tips:
Server pirogene nystekte med frisk salat og rømme som tilbehør.
Pirogene kan gjerne fryses. Tin pirogene i romtemperatur og lun dem ved 200 °C i 5 minutter før servering.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Brodogkorn.no
(Intern: 31217)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gjærbakst
Land: Russland

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Piroger med kål, gulrot og egg.Piroger med kål, gulrot og egg.
Denne retten har 178,46 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 21,54 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,62 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,86.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.