Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Piroger med kjøtt. løk og sopp



Piroger med kjøtt, løk og sopp oppskrift.
Fotograf: Brodogkorn.no
Russiske piroger fylles gjerne med kjøtt, løk og sopp. Disse er enkle å bake, smaker godt og er praktiske å servere foran tv-skjermen.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
360grfullkornshvetemel
240grhvetemel
0,5tssalt
1pakkegjær
3dlvann
2stkegg
100grsmør
1stkegg til pensling

Fyll:

400grkarbonadedeig eller kjøttdeig
4stk storsjalottløk
200grsopp i små biter
1dashsmør til steking
frisk kruspersille, hakket
1dashsalt og pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Piroger med kjøtt. løk og sopp med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier181,183 630,52201,70Kcal
Protein9,31186,5610,36gram
Karbohydrat18,97380,1221,12gram
Kostfiber3,0761,523,42gram
Fett6,88137,867,66gram
Mettet fett3,5771,543,97gram
Salt0,5210,450,58gram
Pris på oppskriftenKr 4,82Kr 96,58Kr 5,37.-
Hele oppskriften veier2 004 totalt2 004 pr porsj111 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 18 piroger

1. Ha mel og salt i en bakebolle. Smuldre i gjæren. Tilsett vann og egg. Elt deigen godt for hånd eller i kjøkkenmaskin. Når deigen er nesten ferdig tilsettes romtemperert smør skåret i terninger. Elt til smøret har blandet seg helt inn i deigen.
2. Dekk bakebollen med plast og la deigen heve i ca. 40 minutter.
3. Lag fyllet mens deigen hever: Stek løk og sopp i smør til løken er blank og soppen er lettstekt. Ha i karbonadedeigen og stek videre til kjøttet er gjennomstekt. Tilsett finnhakket persille. Smak til med salt og pepper. Avkjøl fyllet.
4. Ha deigen ut på melet bakebord. Del deigen i 18 like deler. Trill til boller. Kjevle eller trykk til små lefser. Fordel ca 1 ss fyll på den ene siden og brett den andre halvparten av deigen over. Trykk kantene på pirogene godt sammen med en gaffel.
5. Sett pirogene på en stekeplate med bakepapir og la dem heve i ca. 10 minutter.
6. Pensle pirogene med sammenvispet egg og stek dem midt i ovnen ved 200 °C i ca. 20 minutter.

Tips:
Server pirogene nystekte med frisk salat og rømme som tilbehør.
Pirogene kan gjerne fryses. Tin pirogene i romtemperatur og lun dem ved 200 °C i 5 minutter før servering.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Brodogkorn.no
(Intern: 31218)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gjærbakst
Land: Russland

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Piroger med kjøtt, løk og sopp.Piroger med kjøtt, løk og sopp.
Denne retten har 181,18 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 18,97 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,88 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,82.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.