Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Piroger med ost




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2plate(r)butterdeig, dypfryst
200grNorzola,
egg til pensling


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Spor-av-egg
Spor-av-melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Piroger med ost med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier414,10372,69Kcal
Protein11,1810,06gram
Karbohydrat19,2017,28gram
Kostfiber0,400,36gram
Fett32,4229,18gram
Mettet fett14,7113,24gram
Salt2,312,08gram
Pris på oppskriftenKr 14,58Kr 13,12Kroner
Hele oppskriften veier360 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

I stekeovnen: 200 C i ca. 15 minutter.

La den dypfryste butterdeigen tine og kjevle ut hvert flak til ca. 20 x 40 cm. Ønsker du "halvmåner" skjærer du ut to sirkler av hver plate, ca. 20 cm i diameter. Legg ca. 50 g Norzola på den ene halvparten, pensle langs kanten og brett den andre halve over. Klem sammen med en gaffel. Pensle oppå og skjær evt. ut blader o.l. av deigrestene. Stek pirogene på smurt plate eller bakepapir i ovn til de er gylne og sprø. Server dem lunkne på salatseng, som en forrett eller en kveldsrett.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 20146)
Kategori: Forrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Chèvre- og paprika-tarteletter.Chèvre- og paprika-tarteletter.
Denne retten har 208,54 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,83 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,84 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,78.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Jarlsberg med syltet søtpotet og sultanrosiner.Jarlsberg med syltet søtpotet og sultanrosine.
Denne retten har 237,37 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,19 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,15 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,99.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Butterdeigsnurrer.Butterdeigsnurrer.
Denne retten har 198,65 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,32 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,05 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,77.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bruschetta med chevrekrem og druemarmelade.Bruschetta med chevrekrem og druemarmelade.
Denne retten har 207,98 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 22,32 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,55 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,34.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ostespyd.Ostespyd.
Denne retten har 178,32 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,22 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,24 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,4.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Lun ridderost med fiken og valnøttkompott.Lun ridderost med fiken og valnøttkompott.
Denne retten har 222,76 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 21,48 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,78 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,14.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Marinert edamer2.Marinert edamer2.
Denne retten har 464,67 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,35 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 43,75 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,31.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.