Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Piroger med sopp



Piroger med sopp oppskrift.
Fotograf: Mat.no

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2plate(r)frossen butterdeig
Ca 2,5stksjalottløk eller 1 liten løk
0,5literstekt sopp (kantareller eller blandet sopp)
2sssmør
1dashsalt
1dashpepper
litt hakket bladpersille
1stkegg til pensling


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Spor-av-egg
Spor-av-melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Piroger med sopp med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier243,74305,06Kcal
Protein3,464,33gram
Karbohydrat14,5818,25gram
Kostfiber1,101,38gram
Fett18,8223,56gram
Mettet fett7,018,77gram
Salt0,831,04gram
Pris på oppskriftenKr 9,35Kr 11,70Kroner
Hele oppskriften veier501 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

(4 porsjonspiroger)

La de frosne butterdeigplatene tine halvveis ved romtemperatur i ca. 15 minutter. Lag fyllet i mellomtide:

Skrell løken og finhakk den. Varm en stekepanne. Fres først soppen uten fett noen minutter. Ha deretter i litt smør og den finhakkede løken. Fres det hele på sterk varme. Salt og pepre lett. Tilsett hakket persille. Sett blandingen til side og avkjøl.

Kjevle ut butterdeigen litt og skjær hver deigplate i to firkanter. Kjevle deretter litt slik at firkantene blir tynnere og litt større. Legg soppblandingen midt på butterdeigen. Pensle langs kantene med vispet egg. Brett sammen til trekantete pakker og trykk rundt kanten med gaffel slik at deigen sitter sammen langs kantene.

Pensle pirogene godt med pisket egg. Stek dem midt i ovnen ved 200 C i ca. 25 minutter. De spises lunkne eller avkjølt på en seng av strimlede salatblader. Drypp litt vineddiksdressing eller noen dråper mild balsamicoeddik over salaten. Server den straks.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12646)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Smårett
Land: Russland
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Piroger med sopp og gulrøtter.Piroger med sopp og gulrøtter.
Denne retten har 113,47 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,66 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,25 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,33.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Piroger med sopp.Piroger med sopp.
Denne retten har 243,74 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,58 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 18,82 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,35.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjampinjongpanne med fetaost.Sjampinjongpanne med fetaost.
Denne retten har 164,44 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,99 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,7 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,42.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.