Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Piroger med sopp og gulrøtter



Piroger med sopp og gulrøtter oppskrift.
Fotograf: Arla Foods

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
0,25pakkegjær
1,75dllunkent vann
1stkegg
0,5tsfint salt
0,5ssolivenolje
50grrugmel (ca. 1 dl)
175grhvetemel (ca. 2¼ dl)

Fyll:

250grsjampinjonger
2stkgulrøtter
1stkløk (ca. 50 g)
2feddknuste fedd hvitløk
2sshakket merian
0,5ssolivenolje
0,5tsgrovt salt
1dashnykvernet pepper
100grApetina® Mild
2tspaprika

Tilbehør

200grgulrøtter i tynne staver


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Piroger med sopp og gulrøtter med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier113,47243,57Kcal
Protein4,539,72gram
Karbohydrat15,6633,62gram
Kostfiber1,733,71gram
Fett3,256,98gram
Mettet fett1,362,92gram
Salt0,771,65gram
Pris på oppskriftenKr 3,33Kr 7,15Kroner
Hele oppskriften veier1 288 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rør gjær ut i vann og tilsett egg, salt, olje og rugmel. Tilsett hvetemel litt og litt av gangen og rør deigen godt. Ta deigen ut på bordplaten og elt den sammen. La deigen heve tildekket i ca. 1 time.

Fyll:
Gjør sjampinjonger, gulrøtter, løk og hvitløk i stand. Del soppene i to og riv gulrøtter og løk grovt. Stek soppene i en tørr panne, til de begynner å avgi væske, tilsett så olje og stek gulrøtter, løk og hvitløk sammen med soppene et par minutter. Dryss med merian, salt og pepper. Ta pannen av varmen. Skjær osten i terninger og vend de med grønnsakene. La det avkjøle.

Del deigen i 8 stykker. Bank hver deigklump ut med håndroten til en flat, rund plate. Pensle kanterne med vann. Fordel fyllet på deigen. Fold en kant inn over fyllet på hver side av pirogene, slik at det dannes en "båt" med fyll, som er åpen på midten. Lukk deigen godt sammen i endene.
Dryss med paprika. Legg pirogene på en plate med bakepapir og la dem etterheve i 15 minutter. Stek de midt i ovnen- til de er gylne.

Steketid:
Ca. 20 min. ved 200°C.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Arla Foods
(Intern: 30720)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Smårett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Sjampinjongpanne med fetaost.Sjampinjongpanne med fetaost.
Denne retten har 164,44 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,99 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,7 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,42.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Piroger med sopp og gulrøtter.Piroger med sopp og gulrøtter.
Denne retten har 113,47 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,66 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,25 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,33.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Piroger med sopp.Piroger med sopp.
Denne retten har 243,74 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,58 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 18,82 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,35.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.