Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Pistasjiskrem




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
300grpistasjenøtter, usaltede
1,5literhelmelk
300grsukker
3dlkremfløte


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Spor-av-nøtter
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Pistasjiskrem med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier202,191 211,62Kcal
Protein4,9529,66gram
Karbohydrat16,83100,85gram
Kostfiber1,247,43gram
Fett12,5174,97gram
Mettet fett5,2131,22gram
Salt0,201,22gram
Pris på oppskriftenKr 3,97Kr 23,79Kroner
Hele oppskriften veier2 397 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Legg nøttene i bløt i litt av melken. Kok opp resten og la det småkoke til mengden er halvert. Rør av og til for å løse opp snerken.

Grovmal de oppbløtte nøttene, hold av noen til pynt, og ha dem i melken sammen med sukkeret. La småkoke i 10 minutter, rør hele tiden. Ta av platen og avkjøl. Sett i kjøleskap. Når massen er helt kald, ha i fløten og pisk til det blir luftig.

Ha i isformer og sett i fryser til isen er fast. Hvelves og pyntes med pistasjnøtter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8719)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Iskrem/sorbet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.