Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Pitabrød 3



Pitabrød 3 oppskrift.
Fotograf: Try Reklamebyrå
Pitabrød kan du fint lage selv. Denne deigen kan du ordne klar hjemme og ta med på tur for å grille. Dette er noe barna gjerne kan hjelpe til med.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2,5dlvann
2ssolje
0,5tssalt
0,5sssukker
0,5pakketørrgjær
1dlhavregryn, lettkokte
2,5dlhvetemel sammalt, fint
3,5dlhvetemel
olje
plastpose, tynn


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Pitabrød 3 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier233,08392,74Kcal
Protein7,1912,12gram
Karbohydrat37,9163,88gram
Kostfiber4,928,29gram
Fett4,768,02gram
Mettet fett0,200,34gram
Salt0,510,86gram
Pris på oppskriftenKr 0,97Kr 1,63Kroner
Hele oppskriften veier674 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Varm vannet til det er fingervarmt, og ha i olje, salt, sukker og tørrgjær.
Tilsett havregryn og sammalt hvete, og rør godt.
Ha i nesten alt hvetemelet og rør godt. Elter du deigen lenge, blir den lettere å jobbe med.
Tilsett resten av hvetemelet om deigen er for løs. Bruk gjerne kjøkkenmaskin til å lage deigen og elt til deigen slipper bakebollen.
Ha litt olje på bakebordet og hendene. Ta deigen ut av bakebollen og kna den sammen.
Ta litt olje i en tynn plastpose, legg deigen ned i posen og knytt den sammen i toppen så deigen får plass til å heve. Deigen må heve i ca. 30 minutter.
Rull deigen til boller og la hvile i minimum 15 minutter.
Ha olje på hendene og klapp bollene flate, ca. 1 cm tykke.
Stek brødene på varm og tørr steketakke. Pass på at varmen ikke er for høy, og snu brødene når de er gylne på den ene siden.
Server pitabrødene nystekte, gjerne med en fiskeburger og salat.

Tips:
Lages deigen mer enn to timer før den skal brukes, kan du godt bruke litt kaldt vann.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 31453)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Tilbehør grillmat

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Pitabrød 3.Pitabrød 3.
Denne retten har 233,08 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 37,91 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,76 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 0,97.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Grillet focaccia.Grillet focaccia.
Denne retten har 236,87 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 46,33 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,85 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,16.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Grillet focaccia med spekeskinke.Grillet focaccia med spekeskinke.
Denne retten har 247,91 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 24,28 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,43 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,42.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pinnebrød med chorizo.Pinnebrød med chorizo.
Denne retten har 325,35 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 40,99 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,65 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,26.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.