Pitapizza Provence

Bilde av Pitapizza Provence.
Fotograf: Rosemarie Rodriguez

Pitapizza er en rask pizza som også smaker nydelig. Pitabrød har man ofte i fryseren og man tager hva man haver til fyll.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
1stkpitabrød a 80 g
4tshakket tomat
40grtomat i skiver
30grmager skinke
1stksjampinjong
30grrevet, lett osteblanding
Dryss over med provence-krydder


Fremgangsmåte:

Pitapizza - Verdens raskeste pizza!
Den er nesten like lett å lage som Grandiosa - og skal vi være ærlige: Mye bedre og sunnere! Nå kan familiens små og store kan lage sin egen lille favorittpizza. Kjøp frosne pitabrød, og bruk dem som de er til pizzabunn. Smør på tomatsaus og øvrige ingredienser og stek etter anvisning på pitabrød-pakken. Osten vi har brukt er en blanding av 16% Mozzarella og 16% Lettere Norvegia. Perfekt til pizzabruk.

Kcal-innholdet er såpass lavt at du trygt kan spe på med en spennende salat som tilbehør. Bon appetitt!


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Grete Roede
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 831)
Tilberedningstid: 10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Pizza
Diett/allergi: Kalorifattig
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 145,37 Kcal
Protein 9,94 g
Fett 3,19 g
Karbo 18,46 g
Pris 5,53.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!