Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Pizza Capricciosa 2




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
25grgjær
2,5dllunkent vann (37gr)
0,5ssolivenolje
1krmsalt
6dlhvetemel (360 g)

Tomatsaus

1stkløk
1feddhvitløk
0,5ssolivenolje
2sstomatpuré
1boks(er)hele tomater (ca 400 g)
1stkbuljongterning
1tsoregano
1dashpepper fra kvern

Dessuten:

300grstrimlet røkt skinke (spekeskinke)
Ca 7,5stksjampinjonger i skiver
200grmager gulost


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Pizza Capricciosa 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier151,902 713,39678,35Kcal
Protein11,68208,6452,16gram
Karbohydrat15,02268,3067,08gram
Kostfiber1,2221,795,45gram
Fett4,7484,6721,17gram
Mettet fett1,9434,658,66gram
Salt1,6729,907,47gram
Pris på oppskriftenKr 7,91Kr 141,30Kr 35,32.-
Hele oppskriften veier1 786 totalt1 786 pr porsj447 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 4 pizzaer

Løs opp gjær i vann. Tilsett olje, salt og mel. Elt deigen til ganske fast på melet bakebord. Del i 4 og form til runde boller.
Legg dem på bakeplate (papirkledd) og la dem heve under klede en times tid.
Skrell og hakk løk og hvitløk til sausen. Varm olje i en kjele og fres løk/hvitløk. Tilsett tomatpuré. Fres. Tilsett tomatene, buljongterning, oregano og pepper. La det putre ca. 15 minutter til sausen er blitt tykk.

Still ovnen på 275 grader. Still inn en plate.
Kjevle ut pizzabunnene på melet bord og legg dem på bakepapir. Fordel tomatsaus over og dryss på ost. Fordel så skinkebiter og sopp, og avslutt med resten av osten. Trekk pizzaen over på den varme ovnsplaten og la den steke midt i ovnen 10-12 minutter. Serveres straks.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 21808)
Kategori: Pizza
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.