Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Pizza Napoletana




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1porsjon(er)pizzadeig ( se egen oppskrift)
4ssolivenolje
500grfriske tomater eller 1 boks hermetiske (400 g)
sukker
1dashsalt
1dashpepper
225grmozzarella-ost
50gransjosfileter
4tshakket, frisk eller 2 ts tørket oregano


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Melk
Spor-av-melk
Spor-av-nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Pizza Napoletana med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier186,672 285,21571,30Kcal
Protein8,23100,7525,19gram
Karbohydrat16,37200,4050,10gram
Kostfiber1,4317,514,38gram
Fett9,49116,1829,04gram
Mettet fett3,5142,9710,74gram
Salt0,8710,602,65gram
Pris på oppskriftenKr 6,89Kr 84,35Kr 21,09.-
Hele oppskriften veier1 224 totalt1 224 pr porsj306 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 4 porsjoner

Lag pizzadeigen etter grunnoppskriften og sett den til heving.

Flå friske tomater og la hermetiske tomater renne av. Hakk tomatene og la dem surre i 2 ss olivenolje med sukker, salt og pepper etter smak i ca 10 minutter. Rør av og til.

Legg den hevede deigen på melet bord. Kjevle den ut og stikk ut to rundinger. Bruk en tallerken eller kakeform som mal. Deigrundingene skal være litt tykkere ved kanten enn i midten.

Legg deigrundingene på oljede bakeplater. Fordel tomatblandingen over dem, helt ut til kanten. Dekk tomatrøren med tynne osteskiver.

La ansjosfiletene renne av, del hver i to på langs og legg dem i flettemønster over osten.

Drypp pizzaene med resten av oljen og dryss oregano, samt salt og pepper etter smak over. La pizzaene etterheve på en lunt sted i ca. 30 minutter. Stek dem så ved 220 C til osten er smeltet og bunnen har hevet seg godt, ca 25 min. La de to bakeplatene bytte plass i ovnen etter halve steketiden.

Pizzaene kan serveres både varme og kalde.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6106)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pizza
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Pizza med friske grønnsaker.Pizza med friske grønnsaker.
Denne retten har 68,52 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,14 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,26 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,03.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Grønnsakspizza.Grønnsakspizza.
Denne retten har 160,35 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,51 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,19 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,58.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Grønnsakpizza 1.Grønnsakpizza 1.
Denne retten har 115,87 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,95 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,71 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,61.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Vegetarisk pizza.Vegetarisk pizza.
Denne retten har 196,4 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,4 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,22 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,54.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pizza Margherita.Pizza Margherita.
Denne retten har 204,23 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 21,58 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,23 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,61.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ferdigpizza med ekstra vegetarfyll.Ferdigpizza med ekstra vegetarfyll.
Denne retten har 179,97 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,48 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,29 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,8.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pitapizza Provence.Pitapizza Provence.
Denne retten har 143,26 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 17,78 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,24 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,63.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Grønnsakspizza 2.Grønnsakspizza 2.
Denne retten har 122,21 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,59 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,59 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,55.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Minipizza.Minipizza.
Denne retten har 126,28 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 18,43 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,32 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,39.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pizza med sopp og kjøttdeig.Pizza med sopp og kjøttdeig.
Denne retten har 149,07 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,32 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,43 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,27.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Grønn Pitapizza.Grønn Pitapizza.
Denne retten har 89,67 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,08 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,87 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,41.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pizza Margherita 2.Pizza Margherita 2.
Denne retten har 173,27 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,71 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,77 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,57.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.