Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Pizza med endivie og pinjekjerner




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1dlvann
2ssolivenolje pluss litt til drypping
1stkendivie, renset for ytre, seige blader og midtstilk, grovhakket
1feddhvitløk, hakket
1stknapolitansk pizzadeig (se egen oppskrift), hevet to ganger
hvetemal til utbaking
125grfontinaost i skiver, eller norvegiaost
4stk filetansjosfileter, renset, tørrklappet og hakket
1sspinjekjerner
1dashnykvernet pepper
1ssristede brødsmuler


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Melk
Spor-av-melk
Spor-av-nøtter
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Pizza med endivie og pinjekjerner med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier134,62671,22Kcal
Protein6,0029,92gram
Karbohydrat8,8544,13gram
Kostfiber1,527,58gram
Fett8,0239,99gram
Mettet fett3,0915,41gram
Salt0,673,34gram
Pris på oppskriftenKr 9,26Kr 46,17Kroner
Hele oppskriften veier997 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland vann og 2 ss olivenolje i en stor gryte. Varm opp ved middels varme til kokepunktet. Ha i endivie og hvitløk. Småkok under lokk i ca. 7 minutter til endivien er mør. La den renne av seg i et dørslag. Avkjøl den litt og kryst den med hendene for å få ut mest mulig væske.

Forvarm stekeovnen til 225 C.

Kjevle eller klem ut deigen til en rund leiv, ca 1/2 cm tykk og 23 cm i diameter. La den være ca 1 cm tykk i kanten. Pass på at deigen ikke blir for tynn i midten. Mel et stekebrett og legg leiven midt på.

Fordel endivien utover deigen. Legg osten i et lag over. Dander ansjos og pinjekjerner på toppen. Krydre etter smak med salt og pepper. Drypp litt olivenolje på til slutt.

Stek pizzaen på nederste rille i ovnen i 15 minutter, til skorpen er sprø og gyllen. Ta åizzaen ut og legg den på en middagstallerken. Strø brødsmuler over og server straks.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6089)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pizza
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Pizza Margherita.Pizza Margherita.
Denne retten har 204,23 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 21,58 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,23 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,61.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Grønnsakspizza 2.Grønnsakspizza 2.
Denne retten har 122,21 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,59 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,59 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,55.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pizza med sopp og kjøttdeig.Pizza med sopp og kjøttdeig.
Denne retten har 149,07 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,32 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,43 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,27.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Grønnsakpizza 1.Grønnsakpizza 1.
Denne retten har 115,87 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,95 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,71 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,61.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pizza med friske grønnsaker.Pizza med friske grønnsaker.
Denne retten har 68,52 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,14 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,26 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,03.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ferdigpizza med ekstra vegetarfyll.Ferdigpizza med ekstra vegetarfyll.
Denne retten har 179,97 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,48 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,29 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,8.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Grønnsakspizza.Grønnsakspizza.
Denne retten har 160,35 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,51 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,19 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,58.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pitapizza Provence.Pitapizza Provence.
Denne retten har 143,26 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 17,78 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,24 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,63.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pizza Margherita 2.Pizza Margherita 2.
Denne retten har 173,27 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,71 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,77 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,57.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Grønn Pitapizza.Grønn Pitapizza.
Denne retten har 89,67 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,08 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,87 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,41.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Vegetarisk pizza.Vegetarisk pizza.
Denne retten har 196,4 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,4 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,22 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,54.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Minipizza.Minipizza.
Denne retten har 126,28 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 18,43 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,32 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,39.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.