Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Pizza med gul paprika og kapers




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stknapolitansk pizzadeig (se egen oppskrift), hevet to ganger
hvetemel til utbaking
125grmozzarellaost i skiver
1stktomat, moden kuttet i to på langs, deretter i ca 1/2 cm tykke skiver
0,5stk storgul paprika, renset og kuttet på langs i smale strimler
1tskapers, skylt og tørket
1dashsalt
1dashnykvernet pepper
olivenolje til drypping
1ssgrovhakket frisk, flatbaldet persille


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Pizza med gul paprika og kapers med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier161,74914,68Kcal
Protein8,8049,77gram
Karbohydrat14,7683,47gram
Kostfiber1,357,63gram
Fett7,2040,72gram
Mettet fett3,6020,36gram
Salt0,844,75gram
Pris på oppskriftenKr 4,44Kr 25,11Kroner
Hele oppskriften veier566 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Forvarm stekeovnen til 225 C.

Kjevle eller klem deigen ut til en rund leiv, ca 1/2 cm tykk og 23 cm i diameter. La den være ca 1 cm tykk i kanten. Pass på at den ikke blir for tynn i midten. Mel et stekebrett og legg leiven midt på. Vær lett på hånden!

Fordel mozzarellaosten jevnt på deigen. Legg tomatskivene, paprikastrimler og kapers i et lag oppå. Krydre med salt og pepper etter smak. Drypp litt olivenolje over.

Stek pizzaen på nederste rille i ovnen i ca 15 min., til skorpen er sprø og gyllen. Ta pizzaen ut og legg den på en middagstallerken. Dryss persille over. Gi den noen ekstra dråper olivenolje om du vil. Server straks.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6091)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pizza
Diett/allergi: Vegetarmat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.