Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Pizza med kikertmel



Pizza med kikertmel oppskrift.
Fotograf: Nirus Verden
Hjemme hos oss er det allergier og jeg har i den siste tiden blitt mer og mer inspirert til å prøve ut andre ingredienser. Dette er mye av grunnen til at jeg valgte kikertemelet som et av mine produkter på markedet. Melet er glutenfritt og kan brukes til så mye, om du bruker det riktig. Hemmeligheten er å bruke fiberhusk med melet. Grunnen til at det må brukes er resultatet på konsistensen av deigen du ønsker å lage. Det er en betydelig forskjell om du bruker det og om du lar vær.

Min visjon er å gjøre indisk mat like kjent som pasta og pizza, som mange allerede vet. Hvorfor ikke da bruke indiske ingredienser på pizza eller i pasta? Hos oss er det sjeldent man får servert en «vanlig» europeisk pizza med ost og skinke. Krydderboksen min er med i all matlaging, selv andre lands retter. I dag vil jeg dele en glutenfri pizzabunn med dere og min hjemmelagde pizzasaus.


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
0,5pakketørrgjær
0,5tssukker
1ssfiberhusk
0,5dlvann
200grglutenfritt mel
100grkikertemel
1ssolje
0,5tssalt
1dlvann

Tomatsaus

4ssolivenolje
3feddhvitløk
1boks(er)hermetiske tomater
6stkcherry tomater
1ssTomatpuré
1tsSukker
1tssalt
1dashchiliflakes etter ønske
1tsgrovmalt pepper
1tsmalt muskatnøtt
4ssfrisk oregano eller 2 ts tørket

Topping: Grovt revet ost, oregano, rødløk skiver, paprika, oliven, panir biter og spinatblader.



Annonse


Næringsdeklarasjon for Pizza med kikertmel med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier162,531 780,03Kcal
Protein3,0633,51gram
Karbohydrat23,02252,12gram
Kostfiber2,2424,53gram
Fett5,9765,38gram
Mettet fett0,758,21gram
Salt1,2613,78gram
Pris på oppskriftenKr 4,43Kr 48,52Kroner
Hele oppskriften veier1 095 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Ha gjær og sukker i en liten kopp med 2 ss vann, slik at gjæringsprosessen kommer i gang.
Mål opp de andre ingrediensene og bland til en smidig deig. La stå og heve 30-60 min.
Kjevle ut som rund pizza, tilsett ønsket fyll og ha på ost. Stekes på 220 grader i 12-14 min

Tomatsaus:
Varm olje, ha i hvitløk noen sekunder. Tilsett resten og la alt småkoke i 20 min.
Smaker også nydelig på ostesmørbrød.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Nirus Verden
(Intern: 32641)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pizza
Diett/allergi: Glutenfri

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Pizza med kikertmel.Pizza med kikertmel.
Denne retten har 162,53 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 23,02 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,97 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,43.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.