Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Pizza med klippfisk



Pizza med klippfisk oppskrift.
Fotograf: Astrid Hals
Vil du ha oppskrift på en spennende helgekos? Pizza er en favoritt hos alle, og denne med klippfisk, hvitløk og chili er en ny og svært smaksrik variant.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Pizzadeig

400grhvetemel
0,5tssalt
0,5dlolivenolje
1,5dlvann
25grtørrgjær

Krydret tomatsaus

1boks(er)hermetiske tomater, grovhakkete
5stktomat, soltørket
1stkpaprika, rød
1feddhvitløk
0,5stkløk
1stkchili, rød
0,5dlolje

Fyll

400grklippfisk, utvannet og renset
4stksjalottløk
100grost, revet
oliven, sorte, uten sten


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Pizza med klippfisk med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier187,73886,63Kcal
Protein12,9361,07gram
Karbohydrat17,1180,81gram
Kostfiber1,708,03gram
Fett7,1333,67gram
Mettet fett1,718,08gram
Salt0,351,67gram
Pris på oppskriftenKr 6,21Kr 29,33Kroner
Hele oppskriften veier1 889 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Pizzabunn:
Bland sammen hvetemel, tørrgjær og salt. Ha det lunkne vannet i melet sammen med oljen. Kna godt sammen til en fast seig deig. Hev i 30-45 minutter.
Form til 4 jevnstore boller. Kjevle eller trykk dem ut på melet bord til passe stor pizzabunner, eller lag en stor pizzabunn.

Krydret tomatsaus:
Skjær soltørkede tomater og paprika i tynne strimler. Finhakk løk, hvitløk og chili.
Surr løken i olje og tilsett hvitløk, chili, paprika og de grovhakkede tomatene. Kok sausen i 30 minutter på middels varme. Smak den til med salt og evt. pepper.
Skjær klippfisken i tynne strimler og sjaløttløken i tynne ringer.
Legg tomatsaus, klippfisk, sjalottløk og oliven på pizzabunnen. Legg revet ost på toppen. Stek pizzaen på 225 grader i ca. 15 minutter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 28790)
Tilberedningstid: 60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pizza
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Pizza med klippfisk.Pizza med klippfisk.
Denne retten har 187,73 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 17,11 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,13 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,21.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.